Jeugd & Gezin

Ambulante begeleiding

Ambulante begeleiding

Speciaal voor de (toekomstige) cliënten van Talentenbos (individuele – en groepsbegeleiding) bieden wij waar mogelijk ook ambulante begeleiding in de thuisomgeving.

Jongeren
Soms heeft een jongere ook in de thuisomgeving een extra stukje begeleiding nodig of heeft hij/zij nog emotionele drempels om al deel te nemen aan de begeleiding op de locatie van Talentenbos. Wij kunnen dan de jongere thuis begeleiden met als doel hem/haar te activeren en te motiveren om (geleidelijk) deel te gaan nemen aan een traject bij het Talentenbos.

Gezinsleden
Vaak hebben andere gezinsleden vragen over hoe om te gaan met hoogbegaafdheid en hoog sensitiviteit en is er veel misgegaan. Wij kunnen dan geheel op maat begeleiding bieden die zowel de jongere als de overige gezinsleden handvatten biedt om de ontstane problematiek beter te begrijpen en hoe hiermee om te gaan.

Scholen en instanties
Wij kunnen waar nodig en gewenst ook aansluiten bij gesprekken met scholen en andere instanties, zodat wij met onze kennis en ervaring op het gebied van HB en HSP kunnen meedenken en bijdragen aan het tot stand komen van een passende oplossing voor de betreffende jongere.

Wil jij hier meer informatie over, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Contact

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

Het formulier is verzonden!

Bedankt voor je bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.