Stages en afstuderen

Stages en afstuderen

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek of afstudeeropdracht? Afhankelijk van je studierichting en de aard van je stage kun je bij ons een bijzondere plek vinden! Wij bieden namelijk een prachtige plek met gepassioneerde personen in een sfeervolle, natuurlijke en inspirerende omgeving. En, een kans om een bijdrage te leveren aan een bijzonder maatschappelijk initiatief. 

Talentenbos biedt jou:

Tijdens jouw stage/afstuderen stel je samen met de praktijkbegeleider jouw eigen werkzaamheden vast die passen bij jou als persoon, jouw leerdoelen en jouw drijfveren. Belangrijke onderdelen van de stage zijn:

Ben jij enthousiast, ondernemend, leergierig, sociaal vaardig en positief ingesteld? Kun jij anderen activeren, ben je flexibel, empathisch, reageer je adequaat op onverwachte situaties en sta je stevig in je schoenen? Aarzel dan niet om ons een gemotiveerde sollicitatie per e-mail te sturen. Voeg alsjeblieft jouw opleiding, voorkeursactiviteiten, reden waarom je geïnteresseerd bent in onze organisatie, de periode waarvoor je een functie zoekt, en wat je hoopt te leren en beleven bij ons toe. Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs.

Als je geïnteresseerd bent, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. We zijn erg benieuwd naar jouw toelilchting en motivatie. 

Contact

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

Het formulier is verzonden!

Bedankt voor je bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.