Tarieven en vergoedingen

Tarieven en vergoedingen

Onze diensten zijn d.m.v. een pgb beschikking vanuit de gemeente te bekostigen. Afhankelijk van de leeftijd van de deelnemer betreft dit een pgb beschikking vanuit de jeugdhulp (tot 18 jaar) of vanuit de WMO (18 jaar en ouder). Wij kunnen eventueel enige ondersteuning en adviezen bieden bij het aanvragen van een pgb beschikking. Onze pgb-tarieven voor 2024 zijn:

Het aantal benodigde uren aan individuele- en groepsbegeleiding zullen na het intakegesprek in een offerte worden afgegeven, zodat u deze bij uw pgb aanvraag kunt bijsluiten.

Indien men ook gebruik maakt van ambulante individuele of gezinsbegeleiding hanteren wij dezelfde tarieven, maar kan er, afhankelijk van de afstand (buiten een straal van 10 km van Breda), een bijdrage van 0,30 euro per km gerekend worden. Deze kosten worden meestal niet vergoed vanuit de gemeente en zullen, indien van toepassing, particulier vergoed moeten worden.

Mocht u de begeleiding particulier willen financieren, kunnen we in overleg kijken naar de mogelijkheden.

Voor bepaalde speciale activiteiten en uitjes kan het voorkomen dat er een eigen bijdrage wordt gevraagd. Dit zal altijd vooraf in overleg afgestemd worden.

Contact

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

Het formulier is verzonden!

Bedankt voor je bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.