Vrijwilligers

Extra handen zijn altijd welkom!

Talentenbos is altijd op zoek naar vrijwilligers die hun kennis, passie en talent willen delen met onze doelgroep. Een bijdrage als vrijwilliger kan op verschillende manieren worden geleverd. Jouw passie of talent, professioneel of als hobbyist, kan van grote waarde zijn voor de ontwikkeling en zelfontplooiing van onze doelgroep. Wij nodigen graag personen uit die hun kennis en ervaring met onze jongeren willen delen om hen te inspireren en te motiveren. Dit kan in de vorm van een workshop, een lezing of een activiteit. Mogelijk ben jij in staat om onze jongeren te stimuleren en hen enthousiast te maken voor een nieuw beroep of hobby.

Extra hulp is van onschatbare waarde. We moeten veel zelf doen om de gebouwen, het voedselbos en de kwekerij te onderhouden en verder te ontwikkelen. Of je nu groene vingers hebt of handig bent, jouw hulp is meer dan welkom! Wij zorgen voor de gezelligheid!

Als je regelmatig als vrijwilliger komt, word je onderdeel van ons team. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Een korte motivatie is hierbij welkom.

Contact

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

Het formulier is verzonden!

Bedankt voor je bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.