Freeke-Hengeveld-cropped

Freeke Hengeveld

Functie: Stagiare Social Work, activiteitenbegeleider

Hallo! Mijn naam is Freeke en ik loop stage bij Talentenbos. Op dit moment ben ik student Social Work aan Avans Hogeschool te Breda.

Na de basisschool was ik begonnen aan het VWO, maar ik merkte dat ik daar niet gelukkig van werd. Voor mij voelde de middelbare school niet als een passende en inspirerende omgeving en ik miste gelijkgestemden. Omdat ik ontzettend veel van sporten (voetbal) hou, heb ik na 3 VWO de beslissing gemaakt om over te stappen naar het Johan Cruijff College en heb ik daar in 2022 mijn diploma Sport & Coaching behaald. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Code Oranje Instituut, VV Baronie, NAC Breda en Deltalent, waar ik voornamelijk trainingen gaf, maar vaak ook andere projecten op mij nam, zoals o.a. een voetbalkamp organiseren en social media onderhouden. Werkervaring heb ik opgedaan bij verschillende meerdaagse voetbalkampen, zoals die van NAC en Ajax. Daarnaast werk al 2 jaar op een BSO als pedagogisch medewerker.

Omdat ik zelf ook hoogbegaafd en hoog sensitief ben, vind ik het enorm leuk om met deze doelgroep te kunnen werken. Ik heb mijn diploma Sport & Coaching behaald en ben nu bezig voor mijn HBO diploma, maar ik weet uit eigen ervaring en uit mijn nabije omgeving dat dit niet altijd vanzelfsprekend is voor deze doelgroep. Het kan om verschillende redenen lastig zijn binnen het standaard onderwijssysteem. Ik hoop dan ook dat ik met mijn inzet bij Talentenbos iets kan betekenen voor deze jongeren.

Contact

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

Het formulier is verzonden!

Bedankt voor je bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.